Ostrov pohody

Ostrov pohody je akce, které se účastníme každý rok. Díky ní mají lidé možnost zastavit se v předvánočním shonu, odpočinout si a načerpat dobrou náladu. Jsme rádi, že můžeme být u toho, ba dokonce být těmi, kteří toto všechno ostatním návštěníkům zprostředkovávají. Také jsme na tuto akci přinesli Betlémské světlo, aby si ho lidé mohli odnést do svých domovů.

Náš úkol na Ostrově pohody je připravit pro děti pár soutěžních úkolů. Letos jsme s dětmi navštívila Medvídka Pú a jeho kamarády. Navlékali jsme korálky pro parádivé Prasátko, v bludišti hledali ztracený ocásek pro Ijáčka, skákali jsme jako Tygřík, se Zajícem jsme vybírali zeleninu do polévky a s Kryštůfkem Robinem jsme sestřelovali pet-lahve.


Tímto bych chtěla moc poděkovat všem dobrovolníkům, kteří věnovali trochu svého volného času a pomohli mi na letošním Ostrově pohody. Jmenovitě: Líze, Lenče, Barče, Míše, Hóňovi, Evičce, Stázce, Adélce, Mišákovi, Věrušce, Elišce, Lůce, Křiklimu a Bédovi. Taky děkujeme Smíše a Dankovi, že se na nás přišli podívat. :)

Internetové stránky Ostrova pohody: www.ostrovpohody.cz/

Fotogalerie z Rajčete