Rejnoci – Vánoční víkendovka

Další rok utekl jako voda a my jsme zase jeli na Vánočku, tentokrát do Doubravníku.

Sešli jsme se na nádraží téměř všichni a téměř včas, jako obvykle.

Do doubravníku je cesta daleká, tak jsme hned ve vlaku vytáhli kytary a hráli jsme a zpívali. Když jsme dojeli na místo, byla už tma. Cestu už jsme znali a tak utekla rychle. V klubovně jsme zavzpomínali na zážitky, které se k tomuto místu vztahují.

Večer jsme strávili hraním fotbálku a různých vnitřních her. Jelikož měl s sebou Křikly notebook, zkoukli jsme film a šli spát (teda vlastně "spát").

Druhého dne ráno po snídani jsme šli ven projít se po Doubravníku a zahrát pár her na náměstíčku.

K obědu byly špagety (překvapivě dobré). Odpoledne přijeli i Kody s Koumesem. Uskutečnil se turnaj ve stolním hokeji a poté jsme šli opět ven, kde jsme hráli velice oblíbené a velice agresivní hry jako např. Buldok, Šašek a král a Lasu. Obešlo se to bez zranění, akorát Křikloun byl zasažen do hlavy a jeho ruka, no řekněme prodělala újmu. Po krátkém "odpočinku" na tamním kolotoči jsme se vydali na jeden z kopců, kterými je vesnička obklopena. Nahoře stála malá kaple. Cesta dolů byla velice vtipná, na čemž má svůj podíl velice prudký sklon svahu.

Vrátili sme se utahaní, ale né zas tolik, abychom si nezablbli. Okruh zábavy byl široký. Od zpívání přes tancování až po koukání se na film. Během připravování sváteční večeře jsme byli vyhnáni ven na procházku. Po našem návratu na náš čekaly krásně prosmažené řízky a bezvadný bramborový salát. Poté přišli na řadu dárky. Dostali jsme hodiny s naší fotkou, rejnocký připichovací placky, sklenici plnou utopenců, a mnoho dalšího. :)

Když byly všechny dárky rozbaleny a náležitě vychváleny, přišel čas na psychohruHelena Kellerová. Byla to prostě pecka, kdo zažil, ví o čem mluvím ;)

Poslední den byl ve znamení velkých úklidů.

Do vlaku jsme nastoupili téměř všichni. Křikloun s Kodým se knám připojili až o pár zastávak dále kvůli nedochvilnosti Doubravníkovských skautů.

 

Celkově to byla super akce, a už se všichni těšíme na další!

Fotogalerie z Rajčete