Oddíl Aquaterra - Vánoční výprava

V pátek 18. 12. jsme odjeli na Vánoční výpravu do Pohledce. Když jsme po cestě z nádraží v Novém Městě dorazili na místo, tedy do kulturního domu v Pohledci, dali jsme si večeři a pár her na seznámení s novými členy.

V sobotu jsme po rozcvičce a snídani dostali šifru, která nás zavedla na hřiště. Tam byl dopis s žádostí o pomoc od Ježíška, který ztratil seznam dětí, kterým má dát dárky. Pak jsme si zahráli první hru, kdy se ve dvojicích sbíraly barevné kombinace lístečků. Poté jsme se vrátili do kulturáku, kde už byla nachystána další hra, živé Člověče, nezlob se s otázkami a skládáním puzzle. Na oběd jsme si dali výbornou čočku a následoval polední klid. Po jeho skončení jsme vyráběli ozdoby a řetězy na stromeček a pak vytvářeli dráhu pro vajíčko, tak aby projelo určitou vzdálenost a nerozbilo se. Nakonec jsme se šli ještě podívat ven, dali jsme krmení zvířátkům a našli svůj seznam jmen, čímž jsme splnili Ježíškův úkol.

V kulturáku jsme si potom dali štědrovečerní večeři, rozdali si dárky pod stromečkem a ještě si večer chvíli zatancovali. V neděli ráno jsme se už jen sbalili a odešli na vlak, který nás odvezl zpět domů.

Fotogalerie z Rajčete