Delfíni – Víkendovka Bystřice n. P.

V pátek v 16:20 jsme se sešli na nádraží. Přišli Dáša, Venci, Peťa, Ajfík, Kubík, Sid, Verča a Knoflík. Když jsme nastoupili do vlaku tak jsme se nemohli dočkat až tam budeme! Až jsme dojeli na určené místo, dostali jsem príma úkol. Měli jsme zjistit, v kolik nám odjíždí vlak v neděli, když máme být o půl dvanácté ve Žďáře. Došli jsme ke klubovně, kde nás čekala pasová kontrola (byli jsme totiž ve Velké Británii). Po projití hranic jsme měli zjistit ve městě nějaké informace a když jsem se vrátili tak jsme hráli v klubovně různé hry.

V sobotu ráno jsme se probudili v 8h a šli jsme na rozcvičku. Po rozcvičce jsme se šli nasnídat. Až jsme se umyli a uklidili jsme, ši jsme na stěnu, kde Pája nachystal 3 cesty na lezení - byli jsme tam 1,5h. (Pozn.: Obzvláště Knoflík, jakmile uviděla, jak vypadá bystřická stěna, totálně zbělala a prohlásila, že tam nepůjde ani náhodou!..ale vyzkoušela si první cestu a už se hlásila k nám všem jističům, že k nám půjde, jen co doleze tuhle či támhletu cestu;):D) Přišli jsem zpátky do klubovny a měli jsme polštářovou bitku. Uklidili jsme a připravili oběd, který byl výtečný a i příjemnou atmosféru se svíčkami. Měli jsme špagety a Sid měl guláš! Po obědě jsme umyli nádobí a měli jsme volno, takže jsme odpočívali. Při odpočinku nám hrála Venci na kytaru. Všichni jsme si kolem ní lehli a zpívali. Všem se to moc líbilo! Pak jsme měli čaj o páté s překvapením a to překvapení byly palačinky! S první palačinkou jsme měli závodit kdo ji sní jako první! (Pozn.: Samozřejmě vyhrál Peťa, druhá byla Verča a třetí Knoflík.) Po svačině jsme šli ven hrát po týmech nějaké hry a pak jsme hráli hry, co si připravil Ajfík. Byli jsme zmrzlí, a tak jsme šli dovnitř na čaj. Po trochu zahřátí nám Rohlíci zahráli malé divadlo (díky tomu usmlouvali levnější kotvení se svojí lodí v přístavišti), vyzkoušeli jsme si jak moc umíme či neumíme uzly, a pak jsme uvnitř hráli hry, zase po týmech. V balónku jsme museli najít vzkaz a vyluštit ho. Knoflíkovi a Ajfíkovi to moc nešlo. Zbyli nám nafouklý dva balónky, se kterými jsme si zahráli fotbal a pak jsme zase hráli hry po týmech. Potom jsme hledali něco o šoku. S hrama o první pomoci jsme skončili v 23:40.

Ráno jsme vstali, nasnídali se a začal hlavní úklid. Nikomu se do něj nechtělo! V 9:30 jsme předali klubovnu Upírovi. Šli jsme na nádraží a hráli při tom hry. V půl dvanácté jsme byli ve Žďáře, kde jsme se rozešli. Skoro každý šel úplně jinou cestou.

Víkendovka byla skvělá, už se těšíme na další!!!

Fotogalerie z Rajčete