Rejnoci – Italská víkendovka - Ransko

Tento rok jsme měli zahajovací víkendovku opět na Ransku. Vzhledem k naší celoročce - plavba kolem světa - byla víkendovka ve stylu Itálie.

Vařili jsme si k obědu omáčku na špagety (a špagety jsme jim uvařili my, pozn.red.), na večeři jsme si udělali vlastní pizzu.

Hráli jsme skorocelonoční hru, při které jsme se pěkně prošli - až do Benátek a zase nazpátek.

Mimoto jsme se naučili vázat dva nové uzly - Osmičku a Vůdcovský, které jsme hned vzápětí využili při slaňování nejprve ze svahu, a později z mostu.

Dodatek redakce: Ještě bych doplnil Dana - v pátek večer se konala malá stezka odvahy - "chození po odrazkách". Musím pochválit Rejnoky že uprostřed noci zvládli noční hru, která se táhla cca od 23h do 2:30 druhého dne a během níž nejprve běhali a poté šli trasu dlouhou přes 10km, byť někteří trochu vylekaní (že Máro :D). Ale na druhou stranu je nemůžu pochválit, že nesplnili hlavní účel této hry - neunavili jsme je hned v pátek, spoustu energie měli i po zbytek víkendovky. V sobotu dopoledne jsme Rejnoky naučili jak se zachází s kyblíkem a osmou, jak již bylo zmíněno naučili jsme je vázat osmičku a vůdcák a poté přišla řada na nácvik slaňování ze svahu. Po obědě jsme svah vyměnili za most na hrázi vypuštěného rybníka a při slaňování Rejnoci využili dopoledne získaných znalostí. Odpoledne se také konaly dostihy, představení Romeo a Julie ve Veroně a  stavba aquaduktu z brček. K večeři si Rejnoci připravili vlastní pizzu. Večer po závěrečné hostině následoval teleshoping :) V neděli úklid, zahráli jsme si pár důvěrovek a odjezd domů :) Bylo to cajk ;) Vašek

Fotogalerie z Rajčete